Επιβεβαίωση {TS} για Πάγκαλο! Το τριπλό «κτύπημα» περιλαμβάνει και Κότο Παγιές

Επιβεβαίωση {TS} για Πάγκαλο! Το τριπλό «κτύπημα» περιλαμβάνει και Κότο Παγιές

Το μεσημέρι της 18ης Ιουνίου 2017 το Themasports.com σας αποκάλυψε ότι ο Άρης έχει κάνει πρόταση προς τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΖ Ζακακίου και ΟΦΗ, Κωνσταντίνο Πάγκαλο.

Το απόγευμα της 22ας Αυγούστου 2017 οι πληροφορίες στη Λεμεσό ότι τόσο έντονες, που έκαναν λόγο πως ο Ελλαδίτης επιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με την ελαφρά ταξιαρχία.

Παράλληλα, ο Άρης έχει συμφωνήσει να εντάξει στη δύναμη του και τον Κότο Παγιές.

Ο Κότο Παγιές ήρθε για πρώτη φορά στην Κύπρο τη σεζόν 2010-2011 για λογαριασμό της Ανόρθωσης. Μετά έφυγε και επέστρεψε στη χώρα μας την περίοδο 2015-2016 για λογαριασμό του Εθνικού Άχνας.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE